Les

Argentijnse tangomuziek is een fusie van klassieke, jazz- en volksmuziek. Om het goed te kunnen spelen, is een solide techniek essentieel, maar dat is niet het enige. De swing en hoe je met de melodie omgaat vormt de kern van dit genre en wordt beïnvloed door ritme, accenten en dynamiek. Jouw techniek bepaalt hoe je hiermee omgaat en stelt je in staat om een verhaal te vertellen met jouw instrument.

h3

Kay Sleking

Contrabas & Gitaar

Kay weet precies wat je als contrabassist nodig hebt om een orkest de juiste swing te geven. Hij heeft zich volledig toegelegd op orkestbegeleiding. Als je daar meer over wilt weten neem dan contact met hem op.

Als je meer wilt weten over tangogitaar, biedt Kay de mogelijkheid om deel te nemen aan een gitaar-ensemble project. Wil je een privéles dan is dat mogelijk, ook online, maar voor regelmatige lessen verwijst hij je graag door naar zijn collega’s.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Contact
h3

Florita Cesnik

Bandoneon

Florita Cesnik is een van de weinige bandoneonisten in Nederland met een eigen bandoneon lespraktijk. Zij heeft achtereenvolgens piano, accordeon en bandoneon gestudeerd aan Codarts, het Conservatorium van Rotterdam. Ze heeft een bandoneon-lesboek gepubliceerd en begeleidt bandoneonisten van verschillende niveaus. Of je nu een beginner bent of gevorderd, Florita kan dankzij haar pedagogische gaven en diep muzikaal inzicht jou naar een hoger niveau tillen. Naast het lesgeven treedt Florita op in verschillende ensembles.

Contact
h3

Radboud Post

Viool

Radboud Post kan je als geen ander wegwijs maken op de viool In Argentijnse tango. Na klassieke studies in Amsterdam en Rotterdam heeft hij een master tangoviool afgerond bij Codarts. Hij is regelmatig in Buenos Aires te vinden en speelt samen met de crème de la crème van de Argentijnse tango. Radboud deelt graag zijn kennis van techniek, interpretatie en swing met je. Want wist je dat je als strijker net zo goed kunt swingen als een contrabassist?

Contact
h3

Robin El Hage

Piano

Als veelzijdig artiest schittert hij zowel solo als in diverse ensembles. Zijn bachelor- en masteropleiding heeft hij cum laude voltooid aan Codarts, het Rotterdams Conservatorium. De rol van de pianist in een tango orkest is bepalend voor de swing en kleuring van het orkest. Met de linkerhand geef je het orkest drive, terwijl de rechterhand afwisselt tussen akkoordbegeleiding, meespelen met de secties en soleren. Robin kan je hierin virtuoos begeleiden.

Contact

Elliot Muusses

h3

Amsterdam
Contact

Tim Panman

h3

Rotterdam
Contact

Onan Van de Weyer

h3

Antwerpen
Contact

Alexander Vocking

h3

Rotterdam
Contact

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de cursussen, sessies, projecten, gratis bladmuziek en concerten door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Mis geen enkele update en ontvang als eerste alle belangrijke informatie!