Doe mee

Word ambassadeur van Tango Orkest NL!
Als ambassadeur speel je een belangrijke rol in het onder de aandacht brengen van onze projecten bij mensen voor wie samen muziek maken in een orkest een bron van plezier en inspiratie is, en in het verspreiden van onze visie en missie.

Ambassadeur worden kan op verschillende manieren, en je hoeft geen musicus te zijn. Je kunt het delen met je muzikale vrienden, helpen met de PR, tips geven over mooie locaties waar Tango Orkest sessies kunnen plaatsvinden, financieel bijdragen aan specifieke projecten zoals een tour, of op regelmatige basis taken op je nemen, zoals het verkopen van concerttickets of het maken van foto’s en video’s.

Misschien heb je een specifieke expertise die waardevol kan zijn voor Tango Orkest NL, en waar wij ons nog niet van bewust zijn. Kortom, als je bereid bent om ons te ondersteunen met jouw talent, neem dan gerust contact met ons op.

Tango Orkest NL draagt de stempel van oprichter en orkestleider Kay Sleking. Voor hem staat het verbinden van mensen centraal, met een focus op stimulatie en inspiratie. Zijn werkwijze is gebaseerd op het benutten van onontdekte mogelijkheden. Als cursist krijg je de kans om je volledige potentieel te verkennen en de ruimte om dit te laten groeien. Kay’s filosofie draait om het maken van muziek op een diep emotioneel niveau. Met andere woorden, samen muziek maken betekent leren luisteren naar elkaar, ruimte geven aan anderen en respect hebben voor elkaars ruimte. De connectie die ontstaat door op deze manier samen te spelen, is zowel voor de musicus als het publiek inspirerend.

Daarnaast hecht Kay veel waarde aan de mix van ervaren amateurmusici en professionele musici, omdat ze elkaar op diverse manieren kunnen inspireren en verder kunnen brengen.

Tango Orkest NL – Omdat samenspelen verbindt.

Contact